på lørdager er klinikken bemannet av Rudi

Psykolog Rudi.jpg

Rudi Eide / psykolog

Rudi er utdannet psykolog fra Universitetet i Tromsø. Han har jobbet flere år i den offentlige spesialisthelsetjenesten, og har erfaring med å hjelpe mennesker som sliter med angst, depresjon, traumer og andre psykiske problemer. Han har spesielt god erfaring i å jobbe med bekymring, panikkangst og depressiv grubling.

Han er opptatt av å hjelpe mennesker å bygge et godt og meningsfylt liv. For å gjøre dette bruker han forskningsbaserte metoder, spesielt nyere terapiformer som inkluderer mindfulness og verdibaserte atferdsendringer. Han har en seriøs meditasjonspraksis, noe som gir han en evne til å møte andre med en aksepterende tilstedeværelse.

I hans erfaring er det mulig å oppnå positive endringer på kort tid hvis man jobber fokusert og målrettet i en trygg relasjon.


 
 

Ring eller SMS tlf 922 93 108 eller epost klinikk@emmasofia.org Om vi er i møter når du ringer - så tar vi kontakt snarlig.

Du kan avbestille din timeavtale via vår bookingside en virkedag før avtalen. Timeavtaler som avbestilles senere faktureres. Som privatpraktiserende psykologer i Oslo har vi ingen refusjonsordning.