Gruppebehandling for angst og depresjon


Har du angst eller depresjon?

Aksept og forpliktelsesterapi som kan hjelpe deg å bygge et bedre liv. Det er en forskningsbasert metode som har vist seg nyttig i behandling av angst, depresjon og stressplager. 

I behandlingen vil du lære å møte vanskelige tanker og følelser på en fleksibel måte mens du tar konkrete steg for å leve i tråd med dine verdier og mål. Vi gir denne behandlingen i gruppe, hvor du får fordel av profesjonell hjelp i kombinasjon med støtte fra andre deltagere i samme situasjon.

 

Behandlingen kan hjelpe deg å: 

   Å få mere distanse til negative tanker

  Få større aksept for deg selv

  Være mer oppmerksom og tilstede her og nå 

  Bli mere klar over dine egne mål og verdier

  Gi slipp på negative oppfatninger om deg selv

  Ta konkrete steg for å bygge et bedre liv

Før du starter i gruppa kan du ringe oss for en orienteringssamtale for å finne ut mer om opplegget. Vi anbefaler å kombinere gruppetilbudet med noen individualtimer. Om du ønsker hjelp med å finne ut om opplegget passer for deg, og å komme raskt igang er du velkommen til å bestille en individual time. 

Fremgangsmåte 

Kurset går over 8 uker. Det blir rundt åtte deltakere. Du vil vi lære måter å redusere angst og depresjon og ta opp tema knyttet til livskvalitet og personlig utvikling. 

 

Tid, sted og pris

Vi møtes en dag i uka i EmmaSofia Klinikk sine lokaler i Nedre Vollgate 1, inngang fra Rådhusgata. Pris: 3490,- Kursene er ledes av psykologer og leger.

Neste gruppe starter opp på dagtid 12:00-13:30 høsten 2019.