Våre behandlere

En for alle, alle for deg.

I EmmaSofia Klinikk AS legger vi stor vekt på kontinuerlig faglig utvikling og oppdatering av alle behandlere. Hos oss arbeider psykologer og lege i team for å hjelpe deg med å nå dine mål.

pj@emmasofiaklinikk.no   Mobil: 934 89 848  Sentralbord: 922 93 108

pj@emmasofiaklinikk.no

Mobil: 934 89 848

Sentralbord: 922 93 108

Pål-Ørjan Johansen

Pål-Ørjan er psykolog og daglig leder ved EmmaSofia Klinikk AS. Pål-Ø. har spesialkompetanse i forskningsbasert utredning, behandling og coaching.

Pål-Ørjan har hatt PTSD selv. Han er utdannet psykolog fra NTNU med hovedkarakter A. Pål-Ørjan har vært Fulbright Fellow i klinikken til Dr. Marsha Linehan og hatt utdanningsopphold ved Harvard Medical School.

Pål-Ørjan har klinikk erfaring fra Oslo Universitetssykehus og Aleris private sykehus. Han har holdt videreutdanningskurs for psykologer og psykiatere. Han bor på Sagene og har to barn.

Les intervju med Pål-Ørjan i VG om hans forskning ved Harvard Medical School her

Pasienter med etablert samarbeid og som ønsker hurtig time kan sende mail/ringe.


aina.mumbi@emmasofiaklinikk.no  Sentralbord: 922 93 108

aina.mumbi@emmasofiaklinikk.no

Sentralbord: 922 93 108

Aina Mumbi

Aina er lege og fagansvarlig for ketaminbehandling ved EmmaSofia Klinikk AS.

Les reportasje og intervju med Aina Mumbi og de første som har fått behandling med ketamin mot depresjon i Norge her

Dr. Mumbi er medlem av American Society of Ketamine Physicians.

For å fastlslå om behandling med ketamin egner seg for deg må du først ha en konsultasjon/online konsultasjon med en av våre psykologer.


re@emmasofiaklinikk.no   Mobil: 924 31 567  Sentralbord: 922 93 108

re@emmasofiaklinikk.no

Mobil: 924 31 567

Sentralbord: 922 93 108

Rudi Eide

Rudi er psykolog og leder meditasjonskurs ved EmmaSofia Klinikk AS. Han har jobbet flere år i den offentlige spesialisthelsetjenesten, og har erfaring med å hjelpe mennesker som sliter med angst, depresjon, traumer og andre psykiske problemer.

Les reportasje og intervju med Rudi Eide og hans pasient som har fått online behandling mot panikk angst her

Han har spesielt god erfaring i å jobbe med bekymring, panikkangst og depressiv grubling.

Det som motiverer meg er å se raske positive endringer hos de jeg hjelper. Etter min erfaring er det mulig å oppnå mye på kort tid hvis man jobber fokusert med felles mål i en genuin relasjon.

Han er opptatt av å hjelpe mennesker å bygge et godt og meningsfylt liv. For å gjøre dette bruker han forskningsbaserte metoder, spesielt nyere terapiformer som inkluderer mindfulness og verdibaserte atferdsendringer. Han har en seriøs meditasjonspraksis, noe som gir han en evne til å møte andre med en aksepterende tilstedeværelse.


ss@emmasofiaklinikk.no   Mobil: 991 51 472  Sentralbord: 922 93 108

ss@emmasofiaklinikk.no

Mobil: 991 51 472

Sentralbord: 922 93 108

SILJA SUNDSFJORD

Silja er utdannet psykolog fra universitetet i Tromsø. Hun spesielt erfaring fra arbeid med folk som er plaget med posttraumatisk stress, angst og fobier, men også andre psykiske vansker. Hun har arbeidet over tid med helsepsykologi, i skjæringspunktet mellom fysisk og psykisk helse. Hun har god erfaring med traumeterapeutiske metoder som EMDR og sensorimotorisk psykoterapi, en bevegelses- og kroppsorientert psykoterapi.